FC Tempo Praha

Muži B: Stálo ti to za to?

24.10.2019 14:16   Jiří Nechvíla  

Sláva pohrdl sestavou, Netu šel celkem dlouho s košem a rozhodl TEN, co nestřídá.

Další zápas jsme hráli na hřišti Podolí. Vzhledem k tomu, že bydlím na Pankráci, tak mi to naprosto vyhovovalo pro procházku s kočárem. Nachystal jsem prcka a byl připraven vyrazit. Ve dveřích mě ještě zastavila manželka a povídá, že nechápe, proč bude hrát malej za Tempo, když máme Podolí u baráku. Podíval jsem se jí do očí, dal ji ruku na rameno, políbil na čelo, znovu se jí podíval do očí, lehce se pousmál a odešel. Slova byla zbytečná.

Netu šel vysypat koš Netu šel vysypat koš
Cestou na Podolí už mě naháněl Sláva, kde jsem, že už je tady a že za chvilku je výkop. Nechápu. Člověk za něj oroduje u vedení, aby byl zařazen opět na soupisku. Trenérům se posílaj výhružné SMS, dělá na jeho podporu choreo, píšou se o tom články. Když už trenéři povolí a začnou ho stavět, tak si odjede na tři týdny na Mauricius, aby se tam oženil se svojí dlouholetou přítelkyní Janou. Taková práce je pak vniveč. Stálo ti to za to?

Zápas začal a byli jsme lepším týmem. Měli jsme spoustu rohů, šancí, ale bez vstřeleného gólu. Zato Podolí bylo produktivní a ze dvou pološancí dokázalo dát pokaždé gól. Naštěstí pak začal úřadovat TEN, který nikdy nestřídá. Nejdříve se trefil z trestného kopu a pak zakončil z první pěknou akci. Podolí se ale těsně před závěrečným hvizdem prvního poločasu opět ujalo vedení. O poločase jsem potkal skoromanželku Michala Netušila. Její pohled nic moc. Říkám si, co se děje. Že prej Michal v pátek k večeru odešel s košem a dorazil v sobotu v devět ráno. Hned mi to cvaklo. Pepík Hurka totiž v pátek slavil narozeniny. Byla sranda a Netu šel klasicky do plnejch. Samozřejmě o Showparku ani slovo. Dal jsem mu geniální krytí a zajistil klidnej zbytek víkendu.

Druhej poločas začal a my zas byli opět o něco lepší. Gólovek jsme měli rozhodně více. Po pěkný akci se trefil střídající Majkl a z penalty pak dovršil hattrick TEN, který nikdy nestřídá. Aspoň se ví proč. Dost často se objevovalo podezření, že proto, protože Potápěč. Zápas jsme tedy zvládli otočit a do konce podzimu můžeme úplně v klidu atakovat druhé místo. Já už mám touto dobou po operaci, takže na jaře budeme ještě silnější a věřím tomu, že potrápíme i zatím suverénní Braník.

Zápasy:

AFK Slavoj Podolí Praha B - FC Tempo Praha B 3:4 (3:2)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:2)