FC Tempo Praha

Muži A: Remíza na Zlíchově

4.6.2020 23:28   Dominik Rodinger  

V první přípravě po dlouhé pauze se za Tempo trefili Geissler s Trajhanem.

Sehráli jsem velice dobré utkání proti silnému soupeři, který měl ve svém mužstvu hlavně zkušené hráče, ale nejvíce vynikala dvojice útočníků Kopecký a Tomáš Jun. My naopak vyběhli s mladým mužstvem, které potřebuje sbírat zkušenosti. Máme cca 23 - 24 hráčů v kádru, takže to budeme točit podle potřeby.

První minuty byly takové oťukávací, my drželi míč a soupeř hrozil z dobrého přechodu do útoku. První šancí měl Zlíchov, kdy z levého rohu vápna vystřelil nepříjemnou střelu soupeř, ale Hampapovi se podařilo míč zázračně vyškrábnout. Poté jsme měli i my své šance, hlavně po dobrých průnikových přihrávkách, ale nebyli jsme přesní v koncovce i situacích sami před brankářem. Ve 33. minutě jsme šli do vedení, kdy po krásné průnikové přihrávce šel díky špatnému postavení hostů sám na branku Geissler a vstřelil branku podél brankáře. Do konce poločasu měly oba týmy ještě po jedné příležitosti, ale oba střílely vedle.

Druhý poločas pro nás začal výborně. Po dobrém presinku šel do gólové šance Klouček, vychytal ho brankář, ale při dorážce do prázdné branky byl sražen a kopal penaltu. Tu bohužel kopl velmi slabě a brankař střelu chytil. Za pět minut měl po bravurní přihrávce stoprocentní šanci Sedlář, jenž po obejití brankáře střílel už do prázdné branky, ale hostující hráč ve skluzu zachytil jeho střelu a míč odehrál na roh. Domácí srovnali po naší špatné komunikaci ve středu pole, kdy šli tři na dva a Tomáš Jun dorazil míč do prázdné branky. O deset minut později jsme šli opět do vedení, kdy Stacey nahrál do úniku Perlovi, ten předložil míč do prázdné brány Trajhanovi a vedli jsem 1:2. Poté jsme začali ztrácet kontrolu nad hrou a soupeř vyrovnal nádhernou střelou z 25 metrů do šibenice.

Pro nás skvělý zápas. Děkujeme soupeři za fantasticky připravené hřiště a celkovou organizaci.

Zápasy:

FK Zlíchov 1914 - FC Tempo Praha 2:2 (0:1)