FC Tempo Praha

Muži A: Zahřívací zápas v Cholupicích

12.7.2020 20:46   Dominik Rodinger  

Tempo zvítězilo 2:1 brankami Eichlera, přes stálou převahu se ale trápilo v koncovce.

První přípravné utkání jsme sehráli kousek od Tempa v Cholupicích. Účastník I.B třídy, který hraje proti našemu béčku, nás potrápil a pro áčko to byla slušná prověrka. Začátek utkání zvládli lépe hosté, kdy se po malé domů pískal nepřímý kop a Eichler po přihrávce Valty prostřelil zeď soupeře. O tři minuty později, po autovém vhazování, písknul rozhodčí penaltu pro domácí a France míč s přehledem uklidil do šibenice. Tempo hry nepřestávalo a po přesném centru Šmídka na Eichlera se nadvakrát prosadil hostující útočník. Poté přišla na řadu spousta nedotažených akcí Tempa, ale častá nepřesnost zhatila dobře se rozvíjející akce. Za domácí mohl dvakrát skórovat France, ale byl nepřesný při dvou zakončeních hlavou. Poločas tedy skončil 1:2 pro hosty.

Druhý poločas poslalo Tempo do hry sedm nových hráčů, celou mladší garnituru. Ani ta si ale nějak extrémně nedokázala poradil s domácí obranou, která bránila velmi poctivě a když už se někdo dostal do zakončení jako Sedlář, tak skvěle zakročil domácí brankář. Poté měli ještě domácí dobrou příležitost po prohození obrany Tempa, ale křídelní hráč ztroskotal na Hampapovi.

Dominik Rodinger: "Začali jsme trénovat po více jak dvoutýdenní pauze v úterý a na klucích byla vidět únava hlavně ze čtvrtečního tréninku. Ve hře bylo strašně moc nepřesností, zkažených přihrávek nebo takových těch do špeku. Pro mě jako pro trenéra to nebylo žádné velké pokoukání, ale jsem rád, že si všichni zahráli minimálně 45 minut a nikdo se nezranil. Cholupice předvedly velice sympatický výkon, i když jim chybělo vícero hráčů. Takže co se týče smyslu a podstaty utkání, tak jsem spokojený, ale samozřejmě chceme hrát o dost lépe. Teď nás čeká těžký týden, který zakončíme sobotním utkáním v Chabrech."

Zápasy:

TJ Sokol Cholupice - FC Tempo Praha 1:2 (1:2)