FC Tempo Praha

St.přípravka B2: Důstojná prohra se Spartou

4.5.2011 23:36   Jan Kočí  

Tempo na jednom hřišti uhrálo remízu, na druhém podlehlo favorizované Spartě jen o dvě branky.

Za ne zrovna ideálního počasí jsme přivítali na dolním hřišti fotbalisty pražské Sparty. V plné síle a před zaplněnou "tribunou sever" jsme očekávali úvodní hvizd hlavního rozhodčího, i když nutno podotknout, že toho plnil domácí trenér Lukáš Michl, protože dostavený rozhodčí nebyl úplně ve své kůži.

Na hřišti trenéra/rozhodčího Michla: Žádný trenér ani nemusel být přitomen, protože kluci přesně splňovali předzápasové pokyny. A tak bylo jen potřeba říct, kdo má střídat a na jaký post. Zdenda Sita válel, prosadil se hned třikrát, sekundovali mu Štěpa Sedlář a Mára Schätz se 2 zásahy. První třetinu jsme ovládli zcela jasně 4:0. Druhou jasně ovládli hosté 1:5. Třetí skončila smírem obou mužstev 1:1.

Na hřišti trenéra Kočího: Úvod prvních dvou třetin orámovala chyba Honzy Žežulky při chybném výkopu. Nicméně lepší než bezduché nákopy někam na náhodu do útoku. Bojovnost nešla upřít nikomu. První třetinu jsme se dlouho trápili v koncovce, až zavelel kapitán Škobis a vymyslel akci, na jejím konci byl Luky Hroník, který zavěsil bez problému. Bohužel to nestačilo na výhru v první třetině (1:3). Druhá třetina se nesla v podobném duchu. Každý chvilku tahal pilku. Hosté však využili dvě šance, my pouze jedinou a ani tuto třetinu se nezadařilo. Nutno dodat, že hra byla velmi vyrovnaná. Do poslední třetiny jsme vyběhli ze stejným heslem jako na Dukle prostě vyhrajeme. To se povedlo, z trestného kopu se trefil krásně na přední tyč Luky Hroník.

Zápasy:

FC Tempo Praha B - AC Sparta Praha B 9:11