FC Tempo Praha

St.přípravka B2: Rozhodla druhá třetina

12.5.2011 20:49   Jan Kočí  

Tempo zvítězilo na Admiře 13:9, střelecky se dařilo Lukáši Hroníkovi, autoru šesti branek.

V nedělním odpoledni jsme se přesunuli na vedlejší hřiště Admiry Praha, a to na ZŠ Hovorčovickou. V plné trenérské síle. Po dvoudenní návštěvě nemocnice ukázal velkou chuť do trénování a fotbalu Lukáš Michl. Krásné počasí nasvědčovalo dobrému fotbalu a to se vyplnilo.

Na hřišti trenéra Michla: 1. třetinu, kdy jsme soupeře válcovali, jsme prohráli 1:3. Po nevyužitých šancí jsme třikrát inkasovali po individuálních chybách. Jediný gól vstřelil Štěpán Sedlář. Druhou třetinu se obraz hry úplně změnil. Sestava kolem střelce zápasu Lukyho Hroníka domácí totálně rozebrala a výsledek této třetiny mohl být ještě výrazně vyšší. Poslední třetinu se hrál vyrovnaný zápas, který neměl vítěze.

Na hřišti trenéra Kočího: Úvodní třetinu jsme začali jako z říše snů a žádný trenér nemusel být přítomen. Rychlé vedení 2:0 po krásných akcích jsme však nenavýšili a stáhli se do obrany a to soupeř potrestal obratem na 2:4. Druhá třetina začala v poklidu bez větších šancí. To se rychle změnilo, když Štěpa dal první gól. Soupeř opět přitlačil, tentokrát však ztroskotal na skvěle (tuhle třetinu) chytajícího Petra. Přidali jsme ještě jeden kus a výsledek třetiny 2:0. Závěrečnou třetinu jsme soupeře opět přehrávali, podařilo se vstřelit i branku a třetinu jsme ovládali. Velmi dobrý zápas odchytal a hlavně odrozehrával Honza "Žížala" Žežulka. Třetina skončila 2:1 pro nás.

A po součtu z obou hřišť jsme se mohli začít radovat z vítězství nad odvěkým rivalem poměrem 13:9.

Zápasy:

FK Admira Praha B - FC Tempo Praha B 9:13