FC Tempo Praha

U15/U14: Divoký druhý poločas

14.9.2020 21:12   Jan Pšenčík  

Braník otočil výsledek na konečných 6:3.

V sobotu 12.9. dopoledne nastoupil tým složený z hráčů kategorií U15 a U14 k mistrovskému utkání na umělé trávě proti domácímu Braníku. Do utkání jsme nevstoupili dobře a úvodní minuty byly plné nepřesností a tlaku domácího týmu.

Poté se ale hra vyrovnala a byl k vidění zajímavý kombinační fotbal, který vyústil v branku Litoše po výborně zahraném rohovém kopu. Do konce poločasu už soupeř nestihl zareagovat, přestože nám dělal velké problémy především domácí kapitán Janů, který se svou dravostí a technickou kvalitou probojoval do několika zajímavých šancí.

Divoká druhá půle nabídla osm gólů. Po poločasové přestávce se hned v první minutě trefil Snížek, který po dobrém presinku využil chyby domácích. Následující minuty však patřily soupeři, který dokázal během pěti minut vstřelit dva góly a skóre vyrovnat. V utkání se nám podařilo ještě jednou dostat do vedení, když domácího brankáře prostřelil ve 49. minutě Nguyen. Zbytek utkání jsme ale nezvládli, soupeři jsme dovolili svými chybami vstřelit čtyři góly a výsledek otočit.

Zápasy:

ABC Braník C - FC Tempo Praha C 6:3 (0:1)