FC Tempo Praha

Muži A: Exhibice na Zličíně

14.12.2020 17:06   Petr Vanko  

Tempo v přípravě deklasovalo přeborového soupeře 7:2.

Druhé přípravné utkání jsme hráli na hřišti přeborového Zličína a vydařilo se nám mnohem lépe než předchozí duel s Duklou.

Dobře jsme kombinovali, dařilo se nám dobře presovat a celkově jsme působili mnohem rozběhanějším dojmem než minulý týden. Naše převaha se ale bohužel nepromítla i do skóre, protože jsme byli nepřesní ve finální fázi. Jednobrankový náskok jsme si však přece jen vypracovali. Po individuální akci Valty doklepl míč do sítě Babický - 0:1.

Po přestávce už to byly brankové hody a exhibice. Domácí prakticky v ničem nestíhali a hrálo se na jednu branku. Nejprve se z penalty trefil Geissler, pak po chybě obrany a brankáře Babický a úderných sedm minut završil Pytlíček z dorážky - 0:4. Náš náskok stále narůstal a po trefách Cejnara a Trajhana to bylo už 0:6. Po této brance jsme vypnuli z nastaveného tempa a soupeř během jedné minuty dvakrát skóroval a potrestal naší nekoncentrovanost - 2:6. Konečnou podobu výsledku pak dal ještě Havlíček - 2:7.

Trenér Petr Vanko: Dnes to bylo daleko lepší než minulý týden. Kluci se dobře pohybovali, hráli s chutí, dobře presovali a hrálo se prakticky jen na jednu branku. Věřím, že se stejnou chutí přistoupíme i k dalším týdnům přípravy, pokud nám to situace dovolí, abychom byli připraveni na mistrovskou soutěž, až začne...

Zápasy:

FC Zličín - FC Tempo Praha 2:7 (0:1)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:52)