FC Tempo Praha

St.dorost: Vydřená výhra nad Bohnicemi

25.5.2011 7:36   Ivo Flaks  

Tempo se po druhém tříbodovém zisku v řadě posunulo do středu tabulky. Zápas snímala také Tempo TV.

Na Tempo zavítal k utkání staršího dorostu celek Slovanu Bohnice. Vzhledem k tomu, že se v danou chvíli jednalo o poslední celek tabulky, povinnost nám velela pokusit se na domácím hřišti plně bodovat. Utkání začalo za urputného vedra a podle toho vypadalo. Náš tým začal skvělou kombinační hrou, což dělalo soupeři značné problémy, bohužel toto nám vydrželo pouhých deset minut v první části hry. Přesto se podařilo jít Tempu ve 12.minutě do vedení, kdy Stejskal přijal tečovanou přihrávku od Rudy Nováka a střelou z dálky překonal golmana hostí. Jenže z vedení jsme se radovali pouhé dvě minuty, kdy soupeř zahrál míč mezi naše stopery, ti zaspali při pokrytí hostujících hráčú, kteří toho využili ke vstřelení vyrovnávací branky. Další obrovskou šanci měl Sehnoutka ve 30.minutě, ale jeho pokus skončil na tyči. Ovšem ve 37.minutě kope velmi dobře Ruda Novák rohový kop, míč se dostal k Hornovi a ten jak za starých časů dává nádhernou branku na 2:1.

Do další části hry jsme šli s tím, že se pokusíme navýšit naše hubené vedení a hned další velkou šanci neproměnila ve 48.minutě dvojice Horn-Nwogu. V 54.minutě je dosti hrubě faulován Horn a soupeř mohl být velmi rád pouze za žlutou kartu. Z toho těžíme přímý kop, ale bohužel nic. Další dvě šance má Stejskal, opět Horn. V 67.minutě zahráváme další přímý kop, ale hosty zachraňuje opět tyč. Do konce zápasu máme ještě několik šancí, ale nic neproměňujeme. Nakonec se nám i se štěstím podaří pro nás v tuto chvíli skvělý výsledek udržet.

Za dnešní ani ne tak výkon, jako vydřené vítězství nad houževnatým soupeřem a to i věkově starším, klukům moc děkuji a věřím, že v posledních zápasech ještě nějaký ten bod urveme.

Zápasy:

FC Tempo Praha - TJ Slovan Bohnice - Praha 8 2:1 (2:1)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:10)