FC Tempo Praha

U16: Z hrušky zpátky na zem

26.9.2021 9:38   Jakub Fajfr  

Tempáci z Junioru odjeli zklamaní výsledkem i předvedenou hrou.

S cílem navázat na předchozí dvě výhry jsme přijeli na hřiště Junioru. Úvod utkání se nám však hrubě nevydařil, v prvních deseti minutách jsme inkasovali dvě hloupé branky. Kolem patnácté minuty jsme se již konečně probudili a začali mít míč na našich kopačkách. Nicméně úvod utkání nás velmi poznamenal, nedařilo se nám kombinovat na útočné polovině. Na úzkém hřišti jsme málo roztahovali hru krajními hráči a středoví hráči byli často nepřesní. I přesto jsme však začali být čím dál více nebezpeční a naše aktivita vyvrcholila snížením v podání Obraze - 2:1. Do poločasu jsme již žádnou nadějnou akci nedotáhli, a do druhé půle jsme tak šli s jednogólovým mankem.

Ve druhém poločase jsme chtěli navázat na konec prvního, ale od počátku byla hra rozkouskovaná fauly, dohady s rozhodčím a se soupeřem. Hráči nesmyslně polevili v koncentraci na hru a utkání se zvrhlo v nefotbalovou bitvu. V 80.minutě jsme navíc chybovali, když došlo ke špatné komunikaci mezi obránci a nahráli jsme soupeři přímo do samostatného úniku, který se nemýlil - 3:1. V posledních deseti minutách jsme konečně předvedli pár fotbalových akcí, ze kterých jsme mohli i vyrovnat, bohužel jsme však již jen snížili Obrazem na 3:2.

Celkově jsme zklamaní jak z výsledku, tak hlavně z herního projevu. Ukázalo se opět, že fotbal se hraje od první minuty a je třeba k utkání přistoupit s dobře nastavenou hlavou. Vše se odvíjí od tréninku. Věřím tak, že se v něm vrátíme k vnímání všech pokynů a správnému nastavení od prvních minut každého tréninkové jednotky. Doufám, že pracovitost, týmovost, vůle a pokora nebudou pouze slova, o kterých neustále mluvíme a převedeme je v činy.

Zápasy:

TJ Junior Praha - FC Tempo Praha B 3:2 (2:1)