FC Tempo Praha

U15: Standardní výkon na body stačil

27.9.2021 22:46   Petr Havlíček  

Tempáci sehráli na hřišti Táborska slušný zápas a dovedli jej k vítězství 5:2.

Už v pátek před prodlouženým víkendem jsme si předehráli mistrák v Táboře. Vstup do utkání byl tentokrát výborný, když jsme hned ve druhé minutě po rychle vhozeném autu šli do vedení. To nám ale dlouho nevydrželo, záhy jsme udělali chybu v rozehrávce a do otevřené obrany inkasovali. Táborsko nám to pak ve zbytku první půle komplikovalo, hrálo agresivně a důrazně, nedávali nám moc prostoru. My jsme byli trpěliví a snažili se držet na míči, ale ve středu hřiště nám chyběl ještě větší klid a individuální prosazení. Přesto jsme byli nebezpečnějším týmem a po standardní situaci a míči za obranu jsme zvýšili do poločasu na 3:1.

Ve druhé půli už jsme nabídli větší kvalitu na polovině soupeře, měli jsme víc úspěšných akcí individuálních i kombinačních. Z nich se nám podařilo dát další dvě branky, mrzí nás jen inkasovaný gól po sérii chyb při autových vhazováních soupeře, které bychom už dělat neměli.

Tentokrát to od nás byl takový standardní výkon, kluci byli soustředění a oproti loňskému zápasu v Táboře, který jsme si připomínali, se zase posunuli o něco vpřed. Domácí nás svou hrou donutili k rychlým a přesným řešením, byli důrazní, což nám opět v některých chvílích dělalo problémy. Každý týden pracujeme na klidu ve finální fázi, vidím tam určitý posun, teď ještě musíme odstranit občasnou zbrklost ve středu hřiště, která plyne i z toho, že ne vždy máme úplný přehled o tom, co se děje kolem nás. Děkujeme Táborsku za pěkné utkání a rodičům za podporu.

Zápasy:

FC MAS Táborsko - FC Tempo Praha 2:5 (1:3)