FC Tempo Praha

U15/U14: První půle velkým varováním

28.9.2021 17:41   Petr Havlíček  

Katastofální první poločas Tempáci ve druhé půli ve Stodůlkách napravili.

V prvním poločase na Stodůlkách jsme předvedli katastrofální výkon. Na začátku šlo všechno proti nám - brzy jsme inkasovali po špatně vyhodnoceném dlouhém míči, pak přišla tvrdá srážka brankáře Komárka s domácím útočníkem, po které musel s otřesem mozku střídat, navíc ani sestava a jednotlivé posty tentokrát nebyly dobře trefené. Nicméně i tak bychom si měli poradit daleko lépe, v našem výkonu chyběl pohyb, koukali jsme jeden na druhého, co udělá s míčem, a zaujetí bylo takřka nulové. Bez míče jsme byli daleko od sebe a nedostupovali soupeře, nekomunikovali a dělaly nám problémy míče za obranu. Soupeř z toho vytěžil ještě jeden gól, ale některé další šance neproměnil, my jsme měli štěstí, že jsme těsně před přestávkou dali kontaktní branku.

Ve druhém poločase už jsme hráli převážně na polovině soupeře a měli velké držení míče. Vyrovnali jsme brzy po přestávce po chybě Stodůlek, pak se nám dlouho nedařilo strhnout zápas na svoji stranu. Přestože jsme nějaké šance měli, pořád to bylo před vápnem soupeře hodně těžkopádné a kostrbaté. Nakonec se nám podařilo v posledních 10 minutách zápas zlomit.

Výkon z první půle by měl být velkým varováním, místo abychom si užili zápas za slunečného počasí na kvalitní trávě, vůbec jsme se hlavami nezúčastnili. Ve druhé půli už kluci potvrdili kvalitu a zaslouženě zápas otočili. Škoda zranění Komára, kterému po dvou nocích v nemocnici na pozorování přejeme co nejdřívější návrat na trávník.

Zápasy:

TJ Sokol Stodůlky - FC Tempo Praha C 2:4 (2:1)