FC Tempo Praha

U14: Porážka v Táboře

28.9.2021 18:52   Antonín Plachý  

Domácí Táborsko proměnili dva brejky a podalo kvalitní výkon.

Dobrý zápas, kdy nás soupeř potrestal ze dvou brejků a další dva neproměnil. My jsme těžce dobývali území soupeře a dvě dobré šance jsme neproměnili. Soupeř hrál s vysokým nasazením, ale hrál i fotbal, takže všechna čest jeho výkonu.

Ještě jsem to nepsal, ale dnes už nás opravdu dohnala marodka, přestože máme kluků vlastně dost. Čtyři hráči, kteří bývají většinou v základu, jsou nemocní, dva nastoupili po nemoci a bylo to znát, jeden oznámil těsně před odjezdem, že je mu špatně po očkování. Dva byli hrát za U15 a taky bylo vidět na konci, kde se lámal chleba, že už toho mají plné kecky. Teda u Froldy tolik ne, toho jsem 20 minut před koncem sundal, protože hrát smí jen 1,5 zápasu.

Brankář Komár, kterého jsme dali do útoku s myšlenkou, že dá zase gól jako s Kladnem, tentokrát roli Jokera nepotvrdil.

Těžko jsme se dostávali v prehuštěném prostoru ke střelám, dva výborné brejky jsme neproměnili a na 1:1 dávali z opakované penalty. První proměnil Hodánek, ale jelikož jsme prý stáli ve vápně, tak druhou proměnil Frolík.

Brejky na nás pramenily hlavně ze snahy našich stoperů hrát těžké míče, překopnuté do naší obrany na polovině, se snažili zpracovávat pod tlakem. Několikrát jim to soupeř ukopl a běžel na kasu. Dva táborští útočníci byli opravdu rychlí. A to jeden běžel za trenérem, že už fakt nemůže, že chce střídat, ale dohrál. Tak snad nehrál dva celé zápasy za sebou.

Zápasy:

FC MAS Táborsko - FC Tempo Praha 2:1 (1:0)