FC Tempo Praha

U15/U14: Demolice Ďáblic po pauze

2.10.2021 21:50   Eduard Binko  

Po remízovém poločase nasázeli Tempáci po změně stran osm branek.

Soupeř z prvního překročení poloviny skóroval při špatném přebrání hráčů na zadní tyči. To byla prakticky jejich jediná šance za celý zápas. Do konce první půle to byl boj plný snahy o individuální průniky přes zahuštěný střed. Vyrovnali jsme rychle z penalty, kterou rozhodčí písknul v podstatě asi nevíme za co (pravděpodobně hra rukou, ale dost přísná). Ke konci první půle už jsme začali nacházet trochu mezery v obraně Ďáblic, ale jejich asistent nám tam mávnul asi pět ofsajdů během dvou minut. Bery dal super gól po průnikovce a náběhu z druhé vlny, ale mávnul mu to taky, takže se do druhé půlky šlo za stavu 1:1.

Po přestávce soupeř fyzicky přestal stíhat a my ty mezery v obraně už konečně dokázali využít. Nakonec výsledkově i herně rozdíl třídy.

Hlavní neduhy klasicky neklid v zakončení, volba těžkých řešení (z první, nezpracované, do připraveného bloku - hlavně v první půlce), absolutní snaha hrát nahoru po zemi (bez náběhů útočníků do prostoru za obranu to nikoho nenapadlo zkusit poslat vzduchem přes jejich stopery) a úplná stálice nakonec - zpracování a první dotek. Hlavně v první půlce, kdy soupeř ještě kladl odpor.

Zápasy:

FC Tempo Praha C - SK Ďáblice B 9:1 (1:1)