FC Tempo Praha

Muži A: Výhra se nerodila lehce

1.11.2021 21:34   redakce  

Houževnaté Kunratice dobře bránily, přesto Tempáci jejich obranu dvakrát pokořili.

Začalo se za nízké viditelnosti v mlze, ale v úspěšném startu nám to naštěstí nezabránilo. Stacey dobře získal míč, přečíslil obranu soupeře, na zadní tyči našel Cejnara a ten ještě celou situaci vylepšil přihrávkou pod sebe na Sedláře, který nás poslal do vedení - 1:0. Hosté výborně bránili a působili velmi kompaktně, ale i tak jsme okénka v jejich defenzivě dokázali najít. Bohužel se zakončení Kadlece mezi tři tyče nevešlo a pokus Sedláře byl zablokován. Zákrok na Babického nebyl ohodnocen jako penaltový, a tak se dostal ke slovu i soupeř. Červinský se dostal k zakončení z úhlu, ale Pacovský jeho pokus chytil.

Po přestávce jsme se snažili přidat druhý gól a trpělivým tlakem se to podařilo. Kunratice jsme se snažili co nejvíce roztáhnout a otevřít jejich obranu. Po závaru před brankou posunul Babický hlavou míč na Kostku a bylo to 2:0. Rozhodnout mohl ještě Babický, ale nájezd neproměnil. Kunratice pak vylezly ze své obranné ulity a tutovou šanci chytil Pacovský. Do závěrečného hvězdu jsme pak uhájili čisté konto a slavili další výhru.

Trenér Petr Vanko: "Narazili jsme na houževnatého soupeře a vítězství se nerodilo lehce. Proti konsolidované obraně jsme hráli velmi trpělivě a jsem rád, že jsme si vytvořili dost šancí na vítězství. Velmi důležitá výhra."

Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Slovan Kunratice 2:0 (1:0)