FC Tempo Praha

Muži A: Těsná prohra s Kopaninou

23.11.2021 15:27   redakce  

V přípravě s přeborovým týmem dostali šanci i dorostenci.

Podzimní mistrovská část skončila a v rámci udržení zápasového rytmu jsme podlehli Kopanině 2:3.

Utkání mělo velmi slušné parametry a hrál se svižný a místy i koukatelný fotbal. Na začátku jsme hosty přimáčkli a po krásné kombinační akci se dostal odražený míč ke Šmídkovi, který ho uklidil do šibenice - 1:0. Další branku bohužel znehodnotil ofsajd, a tak se Kopanina dočkala vyrovnání. Hollmotz v souboji přehrál našeho obránce, u míče byl dříve než brankář Dudy (kterému děkujeme za výpomoc z mladšího dorostu) a kopala se penalta. Mainolfi ji bezpečně proměnil - 1:1. Znovu jsme se dokázali ujmout vedení po získaném míči uprostřed hřiště, Šmídek správně načasoval přihrávku na Cejnara a ten šikovně obstřelil Vávru - 2:1.

Po přestávce Kopanina skóre otočila. Nejprve povedeným volejem z hranice pokutového území - 2:2 a poté se pohotově trefil na zadní tyč hostující útočník po nepovedeném pokusu svého spoluhráče - 2:3. V závěru ještě mohl vyrovnat Klouček, ale obstřelil brankáře i branku.

Trenér Petr Vanko: "I přes konec mistráků mělo utkání velmi dobrou kvalitu i nasazení a posloužilo perfektně pro oba týmy. Bylo to vyrovnané od začátku do konce a jsem rád, že jsme našli další herní vytížení pro naše hráče i kluky z dorostu."

Zápasy:

FC Tempo Praha - FC Přední Kopanina 2:3 (2:1)