FC Tempo Praha

Muži A: Testování a experimenty

8.12.2021 23:46   redakce  

Poslední přípravný zápas v kalendářním roce vyhrál A tým divokým výsledkem 8:5 s Braníkem.

V první řadě bych rád poděkoval soupeři, že na poslední chvíli nahradil nemocemi zmítaný Motorlet, který nám zápas musel zrušit. Sice bychom se bez zápasu obešli, ale chtěli jsme si vyzkoušet nějaké novinky v postavení, bránění a zakládání útoku. V prvním poločase jsme Braník sice dokázali přehrát, ale soupeř se dostal do vedení po naší hrubě chybě - 0:1. Pak jsme sice otočili skóre díky Sedlářovi a dvěma brankám Pytlíčka na 3:1, ale další chyba dostala soupeře na dostřel - 3:2. Snížení mělo jepičí život. Hned z rozehrávky zakončil rychlou kombinaci Kostka - 4:2 a vzápětí se prosadil i Cejnar - 5:2.

Po pauze jsme si chtěli vyzkoušet další experiment v sestavě, který se moc nepovedl a Braník během dvaceti minut srovnal na 5:5: Po dalším prostřídání jsme se dostali do velkého množství šancí a i když jsme dokázali proměnit slabou polovinu, tak díky Sedlářovi, Cejnarovi a Lingovi se skóre vrátilo na tříbrankový rozdíl - 8:5.

Trenér Petr Vanko: "Jsem moc rád, že Braník na poslední chvíli dal dohromady sestavu a mohli jsme si zahrát. Hodně jsme zkoušeli a jsem rád, že se objevily pasáže, kdy se nám to dařilo více než méně. Teď už nás čeká volno, abychom si odpočinuli na start přípravy."

Zápasy:

FC Tempo Praha - ABC Braník 8:5 (5:2)