FC Tempo Praha

U15: Vítězství nad Vyšehradem

18.1.2022 17:09   Jáchym Trajhan  

Tempáci zvítězili 3:1, na branky se můžete podívat v sestřihu Tempo TV.

V sobotu dopoledne jsme se utkali s celkem Vyšehradu, který hraje ligu nad námi. Vzhledem k několika absencím a zkoušce nového rozestavení 3-4-3 jsme spíše kluky nabádali k aktivitě a chtíči hrát po více jak měsíční pauze bez zápasu. 
Nesvazovali jsme je příliš taktickými pokyny.

V zápase, i přes fakt, že jsme měli jednoho hráče na střídání (od 20. minuty už to bylo bez střídání), se nám Vyšehrad dařilo téměř celý zápas přehrávat, až na úvodní desetiminutovku, kdy jsme byli slabí v soubojích a celkově nepozorní, na tom musíme také pracovat.

V úvodu jsme přežili dvě šance soupeře, ale pak už jsme diktovali tempo. Dařila se především hra v krajních prostorech, kde jsme si vytvářeli přečíslení.  Z dobře vypadající hry mrzí snad jen několik zahozených velkých příležitostí, kde jsme ve vápně neklidní a zbrklí, na to se budeme soustředit v tréninku.

Výsledek mohl být výraznější, ale právě zbrklost a nedořešené situace 3na1, 4na2 nás o něj připravily. I přes několik nedostatků, dobrý výsledek i hra celkově a u nás trenérů převládly pozitivní věci. Děkujeme rodičům za podporu v mrazivém počasí!

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Slavoj Vyšehrad 3:1 (2:0)