FC Tempo Praha

Muži A: Velké chyby v rozehrávce

3.2.2022 15:43   Petr Vanko  

První přípravný zápas v kalendářním roce 2022 jsme prohráli s rezervou Viktorky Žižkov 2:3, i když jsme dvakrát vedli. Všechny branky ve videu uvnitř článku!

V prvním poločase jsme podali velmi slušný výkon, měli jsme převahu a Viktorka se příliš k naší brance nedostala. Po přiťuknutí Sedláře se také prosadil Pytlíček - 1:0. Mnoho šancí k vidění nebylo, ale branka přece jen padla. Vyrovnání zajistila naše nepřesnost v rozehrávce a prázdná branka pro hostujícího hráče nešla netrefit - 1:1.

Po přestávce to šlo jak přes kopírák. Dobrý vstup a vedoucí gól po spolupráci Pytlíček - Sedlář, tentokrát v opačných rolích - 2:1. Hodně jsme prostřídali a na kvalitě hry to bylo znát. Nesouhra byla potrestána vyrovnáním - 2:2 a následně jsme Viktorce darovali další gól z naší rozehrávky a střele do odkryté klece - 2:3.

Trenér Petr Vanko: "Bylo znát, že to je náš první zápas v přípravě. Ve druhém poločase docházely síly a působili jsme pak už méně kompaktně než na začátku. Věřím, že budeme nepřesnosti odstraňovat a vytvoříme si i více šancí v dalších zápasech."

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Viktoria Žižkov B 2:3 (2:1)