FC Tempo Praha

St.dorost: Na Podolí bez šance

31.5.2011 20:54   Ivo Flaks  

Unavené Tempo dostalo šest branek, na rozjetého soupeře nemělo nárok.

Více jak po 24 hodinách jsme se vrátili na místo, kde jsme v sobotu uspěli a to do areálu Slavoje Podolí. V zápase staršího dorostu jsme na rozdíl od sobotního utkání nastoupili na přírodní trávě. Hned od začátku bylo jasné, že to nebude z naší strany na výborně hrající domácí stačit. První branku jsme sice obdrželi až ve 27. minutě, naše odpověď přišla o 4 minuty později, kdy vyrovnal Stejskal po přihrávce R.Nováka. Jenže záhy jsme ztratili ve středu hřiště balon, čehož soupeř využil krychlému protiútoku, ze kterého se dostal do vedení. Nějaké šance jsme sice ještě měli, ale další branku se nám nepodařilo vstřelit, naopak golman Švejda několik dalších střel skvěle zlikvidoval. Nám ubývalo sil a Podolí se převážně zdržovalo na naší půlce hřiště.

Druhá část nepřinesla z naší strany nějaké výrazné zlepšení, naopak jsme odolávali drtivému tlaku domácích, kteří hráli rychlý nátlakový fotbal, na což jsme dnes nestačili a to i částečně kvůli velké únavě ze zápasu z předešlého dne. Domácí ještě ve druhé části hry přidali do naší branky tři góly a bylo hotovo.

Za pozornost stojí snad vendeta na Smetanu v našem dresu, který ještě nedávno hrál v tomto týmu, kdy na jeho osobu bylo vykonáno nejméně šestnáct faulů, ať pískaných či nepískaných. Zajímavé je, že ve druhé části zápasu byl již v tomto směru klid. Takže po dvou výhrách dnes zcela zaslouženě bez bodu. Situace v naší tabulce je stále velmi zamotaná i díky překvapivým výsledkům, proto musíme zaměřit veškerou pozornost a sílu k následujícím dvěma zápasům, kdy je ještě naděje bodovat, abychom přebor staršího dorostu definitivně zachránili.

Zápasy:

AFK Slavoj Podolí Praha - FC Tempo Praha 6:1 (3:1)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:10)