FC Tempo Praha

Muži A: Varování před mistráky

8.3.2022 12:30   redakce  

V souboji dvou předních týmů obou skupin I.A třídy byl o gól lepší Slivenec - 1:2. Všechny branky v sestřihu uvnitř článku!

Od prvních minut se Slivenec soustředil na pevnou defenzivu, a míč jsme tak měli na kopačkách více my. Chyběla nám ale rychlost. Vše velmi dlouho trvalo, a tak se hrál hodně nezáživný zápas plný soubojů a hra se kouskovala. V závěru prvního poločasu ale vybojoval míč Klouček a jeho přihrávku zužitkoval Pytlíček - 1:0.

Další šance na zvýraznění náskoku jsme nevyužili, a tak udeřilo na druhé straně, a to hned dvakrát. Během chvilky jsme vyrobili dvě hrubky před vlastní brankou a Slivenec obě potrestal - 1:2. V dalších minutách jsme měli územní převahu, zmáčkli jsme hosty, ale ani velké množství standardních situací ke gólu nevedlo a velkou šanci jsme si prakticky nevytvořili.

Trenér Petr Vanko: "Dnes prostě hosté chtěli víc. Byli nahecovaní a my jsme hráli se zataženou ruční brzdou. Přísnější měřítko sneslo jen pár hráčů, což pro mě před generálkou není moc dobrá zpráva. Věřím, že se kluci více poperou o základní sestavu, protože dnes si o to někteří opravdu neřekli."



Zápasy:

FC Tempo Praha - TJ A.F.K. Slivenec 1:2 (1:0)