FC Tempo Praha

Muži A: Čtyřgólová nadílka Vršovicím

16.4.2022 15:34   redakce  

Tempo v zápase dominovalo, vstřelilo stý gól a jen díky skvělému brankáři soupeře nevyhrálo výraznějším rozdílem.

K zápasu jsme přistupovali s respektem, protože Vršovicím se na jaře dařilo a navíc jsme se museli soustředit i na terén, který byl velmi nekvalitní. Od prvních minut jsme ale domácí přimáčkli k brance a prakticky celý zápas jsme měli naprosto pod kontrolou. Brzy jsme se prosadili i gólově. Cejnarův rohový kop našel Staceyho, jehož hlavička byla přesná - 0:1.

Pak měli domácí jedinou šanci v zápase skórovat, ale přímý kop skončil hodně vysoko nad brankou Pacovského. Pak už to bylo na jednu branku a nebýt skvěle chytajícího Blandy, naší nepřesnosti v koncovce, neuznaných branek z ofsajdu a neodpískaných pokutových kopů, mohlo být do poločasu hotovo.

Bohužel nebylo, ale vstup do druhé poloviny vše vynahradil. Jako přes kopírák - rohový kop Cejnar, hlavička Kadlec - 0:2. Naše stá branka v sezóně v 21. zápase a hlavně úleva. Naštěstí jsme pak přidali i branku ze hry. Pěkná kombinace z pravé strany, Sedlář prostrčil na Pytlíčka, který se uvolnil a zakončil přesně - 0:3.

Pak se Pytlíček prosadil ještě jednou po přihrávce Cejnara - 0:4 a nakonec mohl ještě dokonat hattrick, ale v poslední minutě odkrytou branku přestřelil. Nutno dodat, že v zahazování šancí nebyl sám. Dnes nás to ale mrzet nemuselo, protože jsme po dominantním výkonu vyhráli 0:4.

Trenér Petr Vanko: "Zvládli jsme to velice dobře. Měli jsme převahu od začátku do konce a Vršovice toho moc neměly. Výsledek odpovídá dění na hřišti a asi určitě mohl být ještě výraznější v náš prospěch. Měli jsme ze soupeře i terénu respekt, ale naštěstí jsme nepřipustili jakoukoliv komplikaci. O Velikonocích si trochu odpočineme a pokusíme se co nejlépe připravit na anglický týden - středa pohár s Radotínem a sobota doma s Kyjemi."



Zápasy:

SK Union Vršovice - FC Tempo Praha 0:4 (0:1)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:73)