FC Tempo Praha

U14: S Admirou jen remíza

27.4.2022 17:24   Antonín Plachý  

Marné dobývání branky, náhodný gól soupeře a výsledkem byl výsledek 1:1.

Vedli jsme od 16. minuty po střele z otočky a bylo jasné, že se bude pořád dobývat. Asi se dá napsat i že se kluci seznamovali s trávou, ale i bojovný výkon Admiry k tomu přispěl. Hráli jsme většinu času do plných a na drncavém vápně proti devíti bránícím jsme si to nedovedli rychle připravovat, abychom prostřelili soupeře. Měli jsme ale i několik brejků, které jsme nedovedli vyřešit ve finále. Buď jsme trefili brankáře před sebou nebo místo samostatného úniku hledali zbytečně přihrávku. Kluky musím pochválit, protože byli celý zápas lepší a tlačili, ale tvořit je zkrátka těžší než bořit. Na UMT bychom nejspíše dali pět šest gólů.

Přesto jsme góly dali, ale jeden nebyl uznán pro ofsajd a při druhém prý ještě míč nebyl za brankovou čarou. Těžké rozhodnutí, protože rozhodčí byl za vápnem a asistent někde na úrovni malého vápna, tak to ani jeden vidět nemohl, takže byl brankář Admiry odměněn, že to nevzdal a vyškrábl míč, který podle na čáře stojícího člověka byl za čárou. Ten byl samozřejmě od nás:-). Gól jsme dostali z rohu vysloveně náhodou, kdy se Admirákovi odrazil míč od stehna a roztočený obloukem přeletěl Vojtu, kterému jeho výška zkrátka nestačila na dosáhnutí. Nicméně my jsme nedokázali být po našich rozích dostatečně agresivní, kdy tam prostě bylo třeba párkrát míč spíše dotlačit.

Ještě pár vteřin před koncem jsme šli Vítkem po pravé straně do střely zhruba z deseti metrů, sice chtěl mířit na zadní po zemi, ale jak míč drncnul, trefil placírkou přímo na hlavu brankáře. Cvičení do tréninku už na to máme vymyšlené.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Admira Praha 1:1 (1:0)