FC Tempo Praha

Muži A: Demolice Štěrbohol

9.5.2022 8:49   redakce  

Tempo si připsalo dvoucifernou výhru 11:0. Sestřih zápasu a ohlasy najdete uvnitř článku!

Chtěli jsme si vytvořit tlak a co nejdříve rozhodnout. To se nám podařilo do puntíku. Po dvou brankách Kloučka jsme poměrně rychle vedli 2:0. Jedinou pasáž, kdy byli hosté na naší polovině delší dobu, jsme zakončili rozhodující třetí brankou. Sérii rohových kopů jsme ubránili a na konci rychlého brejku byl Sedlář, obešel brankáře a definitivně rozhodl, že body zůstanou na Lhotce - 3:0. Do poločasu ještě završil hattrick Klouček, aby ten samý hráč po poločase skóroval ještě dvakrát a po jeho páté trefě v utkání jsme vedli 6:0.

Do kolonky střelců se pak ještě zapsal Babický, Pytlíček dvakrát, Šmídek z penalty a svůj druhý gól si zapsal i Sedlář. Drtivé vítězství 11:0 naprosto odpovídalo rozložení sil na obou stranách.

Trenér Petr Vanko: "V každém zápase chceme dávat góly a vytvářet si šance. Jsem rád, že kluci hráli od začátku až do konce. Chuť střílet góly se pak určitě bude hodit v těžkých zápasech, kdy rozhodne třeba jen jedna branka. V tomto ohledu jsem určitě spokojený. Máme teď před sebou pohárový týden a takový výsledek je určitě pozitivní motivací do nabitého programu."





Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Viktoria Štěrboholy 11:0 (4:0)