FC Tempo Praha

Muži B: Prof.Kulhánek a Danička Drábová

22.5.2022 9:25   Vít Klajbl  

Reportáž ze zápasu s Podolím B, který se hraje dnes od 17 hodin.

Jakožto student vysoké školy jsem místo učení se na zkoušku dostal za úkol napsat článek (fakt dík). Přistoupil jsem tak k tomu víc zodpovědně než k tý škole. Napsal jsem ho už v pátek. Na zápase se stejně nic zajímavého dít nebude.

Co by spíš mohlo fanoušky Tempa B zajímat je, že Fanda zvaný "ROXOR" udělal státnice. Všichni čekali spíš jeho "coming out" jakožto prvního otevřeně gay Tempáka. Tím spíš, když po dlouhé době přišel na trénink Míkys. Tak třeba příští týden.

Moris, velký fanda AZ kvízu i pub kvízů a všeobecně velká kapacita, viděl na netu něco o černých dírách. A jelikož je taková kapacita, tak ví, že se tohle téma v blízké době objeví v jejich pub kvízu, kam každé pondělí Pepeček Kloudeček pravidelně vodí kolegyně z práce, které jsou pro Majkla Arntzta sexy až po 5 pivech. A Pendrek na ně ani nekouká, protože je tam kvůli kvízu přece (kecá). Každopádně aby se kluci na ty díry mohli připravit, posílám přes článek odkaz na přednášku prof. Kulhánka z katedry fyziky ČVUT z dubna 2022 (viz níže). Snad bude článek na netu včas, kdyby to bylo v kvízu už v pondělí: https://www.youtube.com/watch?v=nAWAJepc8dA

Čechýno chtěl, abych napsal taky něco o jeho favoritce z oblasti vědy doktorce Daničce Drábové. Bohužel jádru rozumím jen o málo víc než dírám, i když na to mám tak trochu tu školu. Každopádně aby ani její další fanoušci nepřišli zkrátka, posílám odkaz i na její přednášku (viz níže). Je o trochu starší než ta od prof. Kulhánka, ale předvánočně se dá nad jádrem rozjímat i na konci května. Morisovi a spol se to v kvízu určitě taky někdy hodit bude (možná v jiným, ale co už): https://www.youtube.com/watch?v=4-7vGhUQTeU

Zápas se hraje v neděli od 17:00 doma s nějakýma kopytama od televize. Jestli prohrajeme, může za to Radim, protože pořád neumí bránit. Když se ale aspoň podíváme na ty přednášky, tak budeme aspoň chytřejší, než soupeř. Minimálně co se děr týče.

Zápasy:

FC Tempo Praha B - AFK Slavoj Podolí Praha B 4:0 (3:0)