FC Tempo Praha

Muži A: Kunratická desítka

13.6.2022 11:07   redakce  

Naděje Kunratic na dobrý výsledek zhasla velice rychle a Tempo po dominantním výkonu nadělovalo desítku. Ohlasy a sestřih uvnitř článku!

První minuty v horkém nedělním večeru nás nezastihly v optimální formě. Hráli jsme trochu nekompaktně a byli jsme málo nebezpeční. Soupeř se tak více mohl soustředit na útočení a také nás za nedůsledné bránění potrestal. Centr ze strany našel úplně volného Červinského, který z bezprostřední blízkosti prostřelil Pacovského - 1:0. Pak jsme přece jen přepnuli na vyšší stupeň a naše aktivita začala trhat domácí obranu na kusy. Po pěkných akcích se prosadil Sedlář a 2x Pytlíček - 1:3.

Po přestávce už to byla doslova demolice. 2x se trefil Sedlář, Tomáš Havlíček a po jedné brance přidali Babický, Stacey a druhý hattrick večera dokončil Pytlíček. Domácí naprosto odpadli a na jejich branku se doslova chvilkami valil jeden útok za druhým. Desítka sice dlouho odolávala, ale nakonec padla. Nyní už nás čeká jen třešnička na dortu, zápas o první místo proti Spojům, které se na nás určitě vyhecují stejně jako na podzim. Velice se těšíme a věříme v podporu fanoušků, kteří snad budou mít chuť přijít v sobotu na Tempo a podpořit nás.

Trenér Petr Vanko: "Nezačali jsme dobře, ale paradoxně nás inkasovaná branka vybídla k větší aktivitě a domácí obrana byla neustále pod tlakem, který vyústil v šance a góly. Pak už soupeř odpadl a skóre odpovídá dění na hřišti. Jdeme do finále a chybí nám poslední krůček, který si přejeme udělat v domácím prostředí proti Spojům. Těším se na těžkého soupeře a věřím, že podzimní porážku na jeho hřišti odčiníme." 




Zápasy:

SK Slovan Kunratice - FC Tempo Praha 1:10 (1:3)