FC Tempo Praha

U16: Vítězná série dokonána

22.6.2022 11:51   Jakub Fajfr  

Tempáci se rozloučili se sezónou výhrou 3:1 se Zličínem.

U16: FC Tempo Praha B - FC Zličín 3:1 U16: FC Tempo Praha B - FC Zličín 3:1
 Do závěrečného utkání sezóny jsme vstoupili s hlavním cílem prodloužit naši vítěznou sérii. Hned na úvod jsme se hezkou kombinací dostali do dvou nadějných příležitostí, z čehož druhá skončila útočným rohovým kopem. Zahrání se ujal Šerák a po krátké výměně míče s Ketsykem našel v brankovém území Obraze a ten se nemýlil - 1:0. V 10. minutě zahrozili hosté, střela útočníka ale skončila těsně vedle branky. Míč jsme však měli na svých kopačkách převážně my a územní převahu jsme potvrdili ve 25. minutě, kdy se po individuální akci prosadil Slavíček střelou téměř do rohu branky. V horkém počasí ubývalo rychle sil již v první půli. Na závěr poločasu jich našli více hosté, když dohráli standardní situaci z půlky hřiště a snížili na 2:1.

Ve druhé půli jsme chtěli utkání rozhodnout, to se nám podařilo brankou v 61. minutě utkání, když týmového zisku využil Schnappel po přihrávce od Ketsyka. Utkání bylo poznamenané úmorným horkem, na obou stranách byla vidět spousta lehkých ztrát míčů. I tak se do velké šance dostal Jan Müller, ale jeho střela těsně minula branku. A když Šerákův pokus z přímého kopu soupeř zblokoval, v utkání již gól nepadl.

Já jsem velmi rád, že poslední krok se nám vydařil a závěrečné utkání sezóny jsme zvládli. Kluci byli odměněni vítěznou sérií, kterou si plně zasloužili.

Zápasy:

FC Tempo Praha B - FC Zličín 3:1 (2:1)