FC Tempo Praha

Muži B: Halina nebo Bohdalka?

22.8.2022 21:59   Matyáš Buzek  

Zápas se Strašnicemi se nepovedl. Naštěstí je to tentokrát bez sestřihu.

Přiblížené dění v kabině pro veřejnost:
V životě je plno momentů, kdy se musíme rozhodnout buď a nebo. Zdali Messiho nebo Ronalda, Colu nebo Pepsi, Tempo nebo Libeň…je toho opravdu hodně. U Míkyse to nejspíš bylo fotbal nebo jeho paní. Dlouho jsme ho zase bohužel neviděli, a tak rozhodnutí už asi padlo. U Vítka pak vyhrává blonďatá nad brunetou. Jsme za něj rádi, zaslouží si to. Ještě tedy asi není úplně ruka v rukávu, protože se moc nesvěřuje, ale podle instagramu už je snad dobojováno. Někteří kluci v kabině se baví konkrétní formou ta nebo ta. Halina nebo Bohdalka? Lucka Borhyová nebo Dara Rolins? Nebo dokonce zda radši Paklíče nebo Otce Furyho? Je to složitý. Za mě ale Halina, Lucka a Paklíč. Na toto téma by měl prý v blízké době vyjít i kvalitní podcast. Stay tuned…

Dále byl Majkl postaven před otázku, zdali by radši skóroval v 90. minutě a rozhodl tím zápas o 8. místo, nebo nenastupoval do zápasů a postoupil o soutěž výš. Odpověď se spíše přikláněla k první variantě, ve které by rozhodl sobecky zápas. Prý ale dost záleží na tom, jaké by měl spoluhráče. Je pravda, že v béčkový sestavě moc nehrajeme, jak se před sezónou avizovalo, a proto tato odpověď není znepokojivá.

Tyto analýzy probíhaly po zápase, kdy jsme se sešli na Tempu zapít začátek sezóny. V televizi nám k tomu dávali mistrovství Evropy v atletice, což velmi podpořilo diskuze, jestli ta nebo ta. Moris se asi 36x zamiloval a ještě v neděli po akci sháněl jména zúčastněných, aby je nejspíše kontaktoval. V čele s tureckou sprinterkou Tugba Güvenç, která sice medaili nevyhrála, ale zato vyhrála srdce nejednoho z nás. Barboře Špotákové bych chtěl tímto také pogratulovat k bronzové medaili. Super výkon.

Dění zápasu:
Zápas se konal nezvykle brzy ráno v sobotu na hřišti Unionu Strašnice, týmu zatím bez bodu a bez jediného vstřeleného gólu. Tráva byla upravená, lehce podmáčená a celkové anglické podnebné podmínky napovídaly kvalitnímu střetnutí. Opak byl ale pravdou. Zápas se bohužel nepovedl a oba týmy odcházely znechucený. Nás bolela ztráta tří bodů a soupeře ztráta tří míčů, které se jim povedlo vždy kvalitně zakopnout, když měli možnost. Vždy z toho měli ohromnou radost, což bylo moc roztomilý. Nutno uznat, že od soupeře bohužel skvěle takticky ubojováno. Zápas jsme v první půli darovali. Ve druhé půli se hrálo cca 6 minut čistého času.

Zápasy:

FK Union Strašnice - FC Tempo Praha B 3:1 (3:0)