FC Tempo Praha

U19: Další zbytečná prohra

26.9.2022 14:53   Filip Šmídek  

Tempáci v Mladé Boleslavi vedli, ale obrat jsme domácím nabídli svými chybami.

Zápas začal opatrně, první šance domácích přišla až po čtvrthodině hry, Skokánek si s ní poradil. My jsme kontrolovali střelou Tsia, kterého taktéž vychytal domácí brankář. Poté nám vyšel rychlý brejk, kdy Kiši prostrčil míč na Davida, který blafákem obešel brankáře a poslal nás do vedení. Domácí měli výbornou příležitost deset minut před koncem poločasu, ale přestřelili.

Druhý poločas začali aktivně domácí, ustáli jsme úvodní tlak a paradoxně po naší standardce jsme nezachytili rychlý kontr a soupeř vyrovnal. O pět minut později jsme měli kopat penaltu, ale rozhodčí vytáhl faul mimo vápno, z následné situace jsme udělali lacinou chybu při rozehrávce a soupeř nás trestal podruhé. V závěru byly šance na obou stranách, v těch našich největších se ocitli Šerák a Muzić, bohužel jsme nevyrovnali. Na druhé straně nás dvakrát velmi dobře podržel debutující Bašta, který vystřídal zraněného Skokánka.

Dnes hra snesla nějaké měřítko, soupeř, přestože nastoupil s několika hráči z celostátní soutěže, to s námi měl velmi těžké a k výhře mu pomohla pouze naše ledabylost. Těžko se to hodnotí, dnes jsme měli udělat nějaké body, měli jsme to dobře rozehrané. Soupeři gratuluji.

Zápasy:

FK Mladá Boleslav B - FC Tempo Praha 2:1 (0:1)