FC Tempo Praha

U17: Zase brzy inkasovaný gól

27.9.2022 9:46   Jan Šindelář  

Bez vstřeleného gólu nemůžeme myslet na bodový zisk.

Po minulém nezdaru jsme se v tréninku zaměřili na základní principy, které chceme, aby se v naší hře objevovaly a bez kterých nelze dosáhnout dobrého výsledku. Kluky jsme se také snažili udržet v pozitivní náladě, neboť neprožíváme podařené období.

Bohužel v Boleslavi opět inkasujeme brzký gól. Následně naše hra snese měřítko, vytváříme si šance, ale svou zbrklostí a nedůrazem je nedokážeme proměnit. Naopak soupeř kdykoliv se dostane k blízkosti našeho vápna, tak to smrdí. V prvním poločase se Boleslav dokázala prosadit ještě dvakrát po křídelních akcích, kdy jsme nezachytili jak centrujícího, tak zakončujícího hráče ve vápně.

Do druhé půle vstoupíme dobře, ale zase po individuální chybě dostáváme gól. Poté domácí polevili v koncentraci a my se dostávali především zásluhou Pančího do šancí, které ale neproměňujeme. Výsledek je pro nás krutý, ale i takový je fotbal.
Stále stejná písnička. Mírná herní převaha, špatné řešení finální fáze, nedůraz a nezodpovědnost v obranné fázi. Tyto faktury nás stojí lepší výsledky. Je potřeba makat dál!

Zápasy:

FK Mladá Boleslav B - FC Tempo Praha 4:0 (3:0)