FC Tempo Praha

U19: Gól negól v poslední minutě

6.10.2022 14:52   Filip Šmídek  

Tempo prohrálo s Libercem brankou z poslední minuty. Zda byl míč za brankovou čarou, vůbec jisté nebylo.

V dalším utkání jsme doma přivítali Liberec. Od prvních minut se hrálo opatrně a bez šancí. Do první zajímavé situace se dostal Andronikov, ale toho vychytal hostující brankař. Soupeř zahrozil po své typické akci, ale křídelník Liberce netrefil míč správně. Další zajímavé dva náznaky hostů skončily nad brankou nebo v náruči Dudyho, a tak závěr poločasu patřil více nám, ale ze standardek jsme gól nevytěžili.

Druhý poločas začali aktivněji hosté, ze dvou šancí jsme si jednou sami nastřelili tyč a ze samostatného nájezdu mířili vedle. Na druhé straně se řítil Muzić sám na brankáře, ale pálil vedle jen do boční sítě. V závěru zápasu měl sice soupeř více míč na kopačkách, ale tlak byl spíše platonický, a tak když se blížila 90. minuta, tak jsme bohužel udělali obrovskou chybu ve vápně, soupeř pomalou střelou trefil míč na bránu, kde z čáry odkopl míč Bárta, přesto rozhodčí uznal gól. V posledních minutách jsme si vytvořili dvě zajímavé standardky, ale neohrozili jsme soupeřovu branku.

Odehráli jsme vyrovnanou partii se soupeřem, který hraje o první místo, přesto jsme ho ztratili po zbytečné chybě v závěru. Máme obrovskou smůlu, protože góly, které inkasujeme, jsou opravdu šílené. Musíme se poučit z chyb a pokusit se bodovat v dalším zápase, zápasu by určitě slušela více remíza. Soupeři gratuluji k výhře.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FC Slovan Liberec 0:1 (0:0)