FC Tempo Praha

U19: Konečně další body

10.10.2022 23:16   Filip Šmídek  

O výhru nad Pískem se dvěma góly postaral Matyáš Klouček, navrátilec pod dlouhém zranění. Obě jeho trefy uvnitř článku na videu!

Velmi dobrý vstup do utkání, kdy jsme si hned ve 4. minutě vytvořili obrovskou šanci, ale z malého vápna jsme přestřelili. I nadále jsme byli aktivnější, ale gólových šancí jsme si moc nevypracovali, soupeř v první půli neměl vůbec nic, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Do druhé půle jsme vstoupili výborně, po důrazu Kišiho ve vápně se k míči dostal Maty Klouček a ranou pod břevno nás poslal do vedení. O pět minut později bylo ještě veseleji, když ve vápně byl faulován Čermák, míč se po výhodě dostal opět k Matymu a propálil brankáře podruhé. I nadále jsme byli lepším týmem, střely Koťase a Krejčího mířily mimo a Píšovu střelu chytil brankář hostů. Hosté si v závěru vypracovali standardky a dlouhé auty, které jsme uskákali, střely vyblokovali a dokráčeli si ke druhé výhře.

Pro nás těžké utkání, které jsme velmi dobře zvládli. Vyrovnali jsme se soubojovostí hostů a hráli svoji hru. Výborná aktivita všech hráčů vedla k tomu, že jsme měli neustálé držení míče a snažili se být nebezpeční. To se potvrdilo ve druhé půli, kdy jsme rychle odskočili a soupeře prakticky k ničemu nepustili. Jsem rád, že se vrátil po roce do sestavy Maty Kluge a dvěma góly rozhodl utkání. Kluci si to zasloužili.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FC Písek 2:0 (0:0)