FC Tempo Praha

U19: Škoda nevyužitých šancí

18.10.2022 10:45   Filip Šmídek  

Slavia se kvalitou nakonec prosadila a zvítězila 3:0.

Slušný vstup do utkání, kdy jsme si hned v prvních deseti minutách vytvořili tlak a nějakou šanci. Bohužel naše chování ve vápně je nepřesné a zbrklé. Po čtvrthodině hry začali domácí kombinovat a moc nám míč nepůjčovali. Skoky si poradil se třemi šancemi domácích.

Druhý poločas začal opačně, domácí na nás vlétli a v 50. minutě jsme inkasovali. Po hodině hry byl v souboji přidržen Klouček ve vápně, ale k našemu překvapení zůstala píšťalka němá. Postupem času jsme byli aktivnější v presinku a soupeř začal dělat chyby, bohužel naší předfinální fázi chybí kvalita a klid. V 76. minutě jsme bohužel po laciné chybě soupeři darovali gól na 2:0. V závěru jsme hru otevřeli domácí si vypracovali tři dobré šance, ve kterých nás podržel Skokánek, a tak až v poslední minutě soupeř uzavřel na 3:0.

Měli jsme zajímavý začátek zápasu, kde jsme si vypracovali tři zajímavé situace, bohužel jsme z toho nedokázali vytěžit úvodní gól. Slavia má obrovskou kvalitu na míči a do konce poločasu nám míč moc nepůjčovala. Ve druhé půli jsme se po hodině hry začali dostávat do brejkových situací, ale chybí nám větší kvalita v předfinální fázi. Soupeř si dnes zasloužil vyhrát, tím mu gratuluji.

Zápasy:

SK Slavia Praha B - FC Tempo Praha 3:0 (0:0)