FC Tempo Praha

U12: Drtivé výhry v Litvínově a na Libuši

25.10.2022 11:42   Jaroslav Teplan  

Výsledky 12:0 a 22:0 hovoří za vše.

Litvínov
Již v rozcvičení jsme vnímali, jak kluci nejsou hlavou připraveni do zápasu. Hráli jsme na výborné přírodní trávě, ale byla mokrá. Při rozcvičení to bylo samé mám mokrý boty, ten míč stříká vodu, mám špinavý dres, atd. Místo, abychom se soustředili na zápas, tak jsme hledali všechno, co je špatně. Takže nastavení do zápasu nebylo ideální.

V zápase nám však i toto nastavení hlavy stačilo. Soupeře jsme na míči přehrávali, ale několikrát jsme mu jednoduchou chybou umožnili jít do rychlých protiútoků, které však naše obrana zvládla zastavit anebo je soupeř nekvalitně zakončil. Soupeř celkem pozorně bránil střed hřiště, takže do zakončení jsme se dostávali převážně ze stran hřiště. Chtěli jsme po klucích, aby část zápasu presovali a část zápasu, aby byli trpěliví a hráli v bloku. Máme v tom ještě velké rezervy, ale věřím, že postupem času se nám bude dařit i měnit způsob bránění.

Libuš
Celkem jednoznačný zápas, ke kterému není moc co napsat. Skóre 22:0 vypovídá za vše. Řadu šancí jsme ještě neproměnili a na soupeře se valil jeden útok za druhým. Téměř všichni hráči si dali gól. Velmi dobře se střelecky zadařilo brankáři Kesimu, který dal čtyři branky za poločas a velice dobrý zápas odehrál Jarda Mozgan, který vstřelil pět branek a na šest jich přihrál. V dalším zápase nás čeká Barrandov.

Zápasy:

SK Libuš 838 - FC Tempo Praha D 0:22 (0:9)
FŠ Litvínov - FC Tempo Praha 0:12 (:)