FC Tempo Praha

U19: Nespokojené oba týmy

10.11.2022 9:11   Filip Šmídek  

V utkání s Petřínem Plzeň se zrodila remíza 2:2.

Úvod utkání byl divoký, my jsme šli brzy do vedení, kdy centr Tsia doklepl do brány Píša. O pár minut později jsme udělali zbytečnou chybu v obraně a soupeř vyrovnal. Po dvaceti minutách si navedl míč Muzić a centrem našel Bártu, který nás poslal do vedení 2:1. Do poločasu si soupeř vytvořil nebezpečnější situace, ale byl příliš zbrklý. My jsme nedořešili ani předfinální fázi.

Druhou půli jsme měli více ze hry my. Vypracovali jsme si několik slibných šancí. V největší se objevil Píša, jeho střela byla zblokována k Šulcovi, ale jeho slabou dorážku stačil vykopnout obránce z brankové čáry. V 70. minutě přišlo první varování soupeře, který střílel vedle. O pět minut později střelu hostů vyrazil Skokánek před sebe a petřínský útočník doklepl do odkryté brány - 2:2. O minutu později se nechal nesmyslně vyloučit Kotík. V závěru jsme přežili dvě velké šance soupeře, kdy nás podržel Skokánek v bráně.

Oba týmy po závěrečném hvizdu byly s remízou nespokojené. My jsme měli rozhodnout třetím gólem do 70. minuty kdy jsme byli lepším týmem a měli jsme tam velmi zajímavé situace. Po vyloučení jsme v závěru mohli přijít i o bod. 

Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Petřín Plzeň 2:2 (2:1)