FC Tempo Praha

U13: Hodnocení zimní přípravy

6.3.2023 15:23   David Perl  

V přípavě Tempáci změřili síly s mládežnickou špičkou.

Celé dva měsíce přípravných zápasů byly o vyrovnávání poměru těžkých a lehčích zápasů. Těch opravdu těžkých se nám prostě v soutěži nedostávalo ve velkém množství. Střetli jsme se tak vesměs s mládežnickou špičkou. Postupně jsme změřili síly s Mladou Boleslaví, Libercem, Pardubicemi, Kroměříží, Olomoucí, Spartou, Příbramí, Opavou, Duklou, Č. Budějovicemi…

Jistotou v tomto období je, že jsme se málokdy sešli ve stejném složení. Lyžáky, nemoci a další okolnosti vždy nějakým způsobem rozbily sestavu a navíc se nám střídaly formáty zápasů (7+1, 8+1, 10+1). Ve spoustě zápasech se tak prolínali kluci co hrají spíše ligu s těmi, co toho mají více odehráno v přeboru a je dobré vidět, že se nám ty výkonnostní nůžky tolik nerozevírají. Z toho týmového pohledu v tom však mohli mít kluci trochu zmatek, ale stále nám jde převážně o rozvoj jednotlivých hráčů. A ti poznali, na čem je potřeba ještě víc makat nebo v čem mají navrch i nad top soupeři.

Právě z toho individuálního hlediska jsme hodně pracovali na agresivitě v soubojích a vůbec ochotě souboj podstoupit. Protože právě až takovéto zápasy nám ukázaly, že na tom nejsme tak, jak bychom si představovali, a jak to v průběhu soutěže vypadalo. Těch témat je ale několik a různě se prolínají.

Společně jsme kromě třídenního výjezdu na Moravu stihli i čtyřdenní soustředění v Roudnici nad Labem a už se těšíme na soutěž, která díky nadstavbě bude mít vyšší kvalitu a hezky nám to tak naváže na tyhle zimní měsíce.  

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Viktoria Žižkov 14:7 (:)
FC Tempo Praha - FC Písek 10:11 (:)
FC Tempo Praha - FC MAS Táborsko 2:5 (:)
FK Mladá Boleslav - FC Tempo Praha 7:7 (:)
FC Tempo Praha - FC Slovan Liberec 5:16 (:)
FC Tempo Praha - FK Nový Jičín 10:1 (:)
FC Tempo Praha - FK Pardubice 2:8 (:)
AC Sparta Praha - FC Tempo Praha 6:3 (:)
FC Tempo Praha - FK Dukla Praha 3:6 (3:3)
SK Hanácká Slavia Kroměříž - FC Tempo Praha 0:7 (:)
SK Sigma Olomouc - FC Tempo Praha 11:1 (:)
SK Dynamo České Budějovice - FC Tempo Praha 8:6 (:)
FC Tempo Praha - 1.FK Příbram 6:0 (:)
FC Tempo Praha - FC Háje Jižní Město 13:2 (:)
SK Roudnice nad Labem - FC Tempo Praha 4:6 (:)
FC MAS Táborsko - FC Tempo Praha 7:3 (:)
FC Tempo Praha - SFC Opava 6:5 (:)