FC Tempo Praha

U19: Mdlý zápas v Budějovicích

9.3.2023 15:38   Filip Šmídek  

Tempáci první jarní zápas prohráli 1:5.

Prvních patnáct minut jsme totálně prospali a soupeř si vypracoval tři velké šance a hned z druhé ve 4. minutě skóroval na 1:0. Poté jsme se začali pomalu osmělovat i my. Střelu Tsia vyrazil brankář a Rekovi chyběl krok aby zakončil protečovaný roh Kišim. Po půlhodině hry se proti nám kopala hodně přísná penalta - 2:0. Hned z protiakce se uvolnil ve vápně Píša a jeho přihrávku si našel ve vápně Rek - 2:1. O chvíli později jsme měli šanci na vyrovnání, ale Klouček, Tsio ani Rek nedokázali míč protlačit do brány. Na konci poločasu jsme inkasovali na 3:1 po rohu.

Druhý poločas jsme začali aktivně, Rekovu střelu zblokoval bohužel náš hráč. Střela Kloučka mířila vedle a další situace jsme nevyřešili. Soupeř po hodině hry opět hezky vykombinoval akci a zvyšoval na 4:1. V závěru ještě přidal po další hezké akci na 5:1.

V zápase jsme působili mdle, ztráceli hodně míčů a v obraně jsme nepůsobili příliš jistě. Všechny góly jsme dostali z brejkových situací. Netrefil jsem sestavu a i to hodně ovlivnilo vývoj zápasu. Bohužel po celou sezónu nám chybí hodně klíčových hráčů, každý týden hrajeme v jiné sestavě, je tam vidět nesehranost.

Zápasy:

SK Dynamo České Budějovice B - FC Tempo Praha 5:1 (3:1)