FC Tempo Praha

U19: Dělba bodů s Pardubicemi

13.3.2023 18:08   Filip Šmídek  

Oba týmy neproměnili pokutový kop.

Měli jsme velmi dobrý vstup do utkání a hned v 6. minutě byl faulován ve vápně Kubaryč, penaltu ale neproměnil. I nadále jsme byli klidnější na míči a vytvořili si hodně standardek, ale výborně chytající brankář hostů si se všemi dobře poradil. V největší šanci se hezky prosmýkl do vápna Kotík, ale jeho ránu zastavila tyč. Deset minut před koncem poločasu jsme propadli ve středu hřiště, soupeř se řítil sám na Skokánka, ale ten ho vychytal. Z následného rohu jsme inkasovali na 0:1.

Druhý poločas jsme začali aktivně a hned z první akce vyrovnal Píša na 1:1. Většina druhé půle se hrála bez vyloženějších šancí na obou stranách. Střelu Kloučka vyrazil brankář na roh, na druhé straně Pardubice po protečovaném centru mířily kousek vedle. Pět minut před koncem jsme udělali hloupou penaltu. Ale Skokánek v bráně ji bravurně vytěsnil.

Škoda, že jsme dnes nešli brzy do vedení, myslím, že by nám to pomohlo. Místo toho jsme opět dotahovali. Poté už tam z obou stran bylo hodně nepřesností a bojácnosti. Vyrovnaný zápas, kdy oba týmy neproměnily penaltu, a tak to asi zaslouženě skončilo nerozhodně.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Pardubice B 1:1 (0:1)