FC Tempo Praha

U12: Vítězství nad Slavií

13.3.2023 20:12   Jaroslav Teplan  

Přes výhru o čtyři branky s výkonem Tempáků spokojenost trenérů nepanovala.

Dneska jsme odehráli zápas pod svoje možnosti, přesto to stačilo na vítězství. První třetina z naší strany byla velmi slabá, malý pohyb, pomalé dostupování soupeře a zároveň špatné postavení při presinku znamenalo to, že se Slavia lehce dostávala na naší polovinu. Ta rovněž velice dobrým pohybem a uvolňováním prostoru dělala velký problém naší obraně, společné komunikaci a několikrát musel v bráně pohotově zasahovat Kesi.


Ve druhé třetině jsme hru více vyrovnali a začali si vytvářet více gólových příležitostí, začali být více důraznější (ale v x případech jsme však byli pozdě v souboji a docházelo k faulům proti šikovným o rok mladším klukům ze Slavie).

Ve třetí třetině jsme měli řadu šancí vstřelit gól, ale v koncovce jsme nebyli dost šikovní. Bohužel jsem v zápase neviděl výraznější aktivitu od nás, hráli jsme pomalu, mnohokrát jsme si přebírali míč zpět k naší brance, nekontrolovali jsme si prostor a mnohokrát jsme na míč šlapali místo kvalitního převzetí prvním a druhým dotekem. Výrazně jsme těžili z fyzických dispozic na úkor dovednostních - těch bylo málo, což korelovalo s odvahou.

Věřím, že v dalších zápasech se budeme prezentovat více pozornějším, odvážnějším a dovednostnějším výkonem. Nicméně klukům gratuluji, neboť výsledek dokázali ubojovat, i když se úplně fotbalově nedařilo. Jardovi Mozganovi přejeme brzké uzdravení, protože byl nešetrně sestřelen v desáté minutě, musel odjet na vyšetření do nemocnice. Naštěstí se původní diagnóza poškozené achilovky nepotvrdila. Slavii děkujeme za kvalitní zápas a nyní se těšíme na zápas do Teplic. 

Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Slavia Praha 6:2 (:)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:54)