FC Tempo Praha

U17: Opět za tři body

14.3.2023 21:06   Petr Mathauser  

Tempo vyhrálo i druhý jarní zápas 1:0, trefil se Obraz.

Opět jsme předvedli výborný týmový a bojovný výkon a to proti velice kvalitnímu soupeři. Troufl bych si říct, že jsme po celé utkání byli lepším týmem a vítězství jsme si tak zasloužili.

Od první minuty jsme do zápasu vletěli naplno a to soupeře očividně zaskočilo. Vytvořený úvodní tlak jsme ale nedokázali přetavit v branku. Znovu jsme si vytvořili několik slibných příležitostí, ale stále se nám je nedařilo proměňovat. První gól tak padl až v úvodu druhého poločasu, když se Brabec dostal ve vápně k míči přihrál podélně před bránu na Obraze a ten se levačkou zakončením k tyči nemýlil. Nasazení neupadalo ve druhém poločase ani po prostřídání. K tomu musím kluky pochválit za odvahu na míči. I proti soupeři, který hrál velice dobře a aktivně napadal, jsme se nebáli hrát jeden na jednoho a zároveň se nebáli tvořit. Nikam jsme nespěchali, nepanikařili jsme a do takové 80. minuty jsme předváděli výborný fotbalový výkon. Právě toho si s trenéry na výhře ceníme nejvíc. Závěrečná desetiminutovka byla trošku hektičtější, začali jsme zmatkovat a soupeři nabídli za tu dobu víc šancí jak za celý zápas, ale zvládli jsme to!

Zůstáváme ale pokorní, není nic hotového, jsme teprve na začátku jara a naší tvrdé práce. Čeká nás ještě 17 náročných zápasů a na každý se teď soustředíme jednotlivě.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Pardubice B 1:0 (0:0)