FC Tempo Praha

U19: Lacino inkasované branky

22.3.2023 15:43   Filip Šmídek  

Zápas se Žižkovem rozhodl třetí gól domácích, ti už pak jen pohodlně navýšili skóre až na 6:1.

Zápas začal bez nějakých větších šancí. My jsme tam měli několik standardek, ze kterých jsme nebyli příliš nebezpeční. Soupeř měl jednu velkou šanci, kdy přestřelil z malého vápna. Poté si necháme dát laciný gól, který nás hodně srazí a do poločasu jsme se z toho nedostali.

Druhý poločas začal divoce, když dostaneme gól na 2:0, abychom hned za minutu snížili Rekem na 2:1. Bohužel si necháme dát další laciný gól na 3:1 za dvě minuty a ten zápas rozhodl. Poté už bylo na hřišti jen jedno mužstvo a to byla Viktorka. Přidala po dalších akcích tři góly a zvítězila 6:1.

Neměli jsme úplně špatný začátek, ve kterém si kluci připravili hodně standardek, ve kterých jsme bohužel nebyli příliš nebezpeční. Soupeř po hodně jednoduché akci se dostane do vedení. Druhou půli začneme špatně, necháme si dát laciný gól. Dostaneme se dvě minuty nato do hry kontaktním gólem. Ale místo toho, abychom to nějakou dobu udrželi a postupem času dostávali soupeře pod tlak, tak si necháme za dvě minuty dát gól na 3:1, který rozhodne utkání. 

Zápasy:

FK Viktoria Žižkov - FC Tempo Praha 6:1 (1:0)