FC Tempo Praha

U17: Trvá jarní neporazitelnost

27.3.2023 23:16   Petr Mathauser  

S Táborskem se zrodila zasloužená remíza 1:1.

U17: FC Tempo Praha - FC Táborsko 1:1 U17: FC Tempo Praha - FC Táborsko 1:1
 Spravedlivá remíza. Nastoupil proti nám velice dobře organizovaný soupeř, který vycházel z pevné a zabezpečené obrany. Dělalo nám velký problém vytvořit si nějakou větší šanci. Stejně ale na tom byl soupeř, který zase narážel na naši výborně fungující obranu. Hodně nás trápila aktivita při zakládání akcí, scházely pohyb, nabídka, chuť si říct o míč. I proto se o poločasu šlo do kabin za nerozhodného stavu.

První velká šance celého zápasu patřila nám. A to hned v úvodu druhé poloviny. Brabec poslal průnikovku do vápna na Štancela, který ale míč z těžké pozice poslal těsně vedle tyče. O pár okamžiků později přišla branka hostů. Standardní situaci jsme ve vápně špatně pokryli a po nedůrazu jsme inkasovali. Paradoxně nám ale obdržená branka pomohla. Ne sice hned, ale přibližně deset minut poté, co se hosté dostali do vedení, jsme postupně začali přebírat otěže zápasu. Zaslouženě tak přišlo vyrovnání v 76. minutě. Vinkler poslal skvělým balonem po křídle Snížka, jeho přesný centr našel ve vápně Štancela a ten se hlavou nemýlil. Naše aktivita se stupňovala, přišlo několik zajímavých akcí jako třeba zpětná přihrávka na Štancela, kterého vychytal golman nebo nepřesný volej Klinera. Ani další už menší šance jsme nedokázali přetavit v branku.

Celkově je potřeba kluky pochválit. Těžký zápas, který mohl dopadnout jakkoliv, jsme i přes nepříznivý vývoj dokázali vyrovnat a to opět díky skvělému nastavení a týmové hře.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FC MAS Táborsko 1:1 (0:0)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:52)