FC Tempo Praha

U19: Rozhodly standardky

30.3.2023 21:38   Filip Šmídek  

Tempáci proti Táborsku nezvládli situace ve vlastním pokutovém území.

Hned v 7. minutě jsme šli do rychlého brejku, kdy Sláma prostrčil míč na Reka, který prostřelil brankáře, ale na brankové čáře vykopl míč stoper hostů. V 11. minutě soupeř zahrával roh a po závaru na malém vápně míč dotlačil do brány - 0:1. O chvíli později byla totožná situace na druhé straně, po našem rohu soupeř opět vykopával z čáry a potom to odkopl do bezpečí. Další roh pro nás dopadl opět špatně, kdy jsme nepohlídali zadní tyč a dali si vlastňáka. Podobný scénář se odehrál na konci 20. minuty, standardka, osamocený hráč a 0:3. Do poločasu si oba týmy vytvořily dvě šance. Na straně hostů to byly střely zpoza vápna, se kterými si Dudy poradil. My jsme zahrozili po úniku Kišiho, kdy jeho centr našel Reka, ale ten z blízkosti hlavičkoval vedle. V závěru měl ještě šanci Klouček, ale jeho střelu z hranice vápna vytěsnil gólman.

Druhá půle začala hrozivě a hned z prvního centru ze strany jsme inkasovali. O dalších pár minut později přišel další centr ze strany a znovu se soupeř prosadil ze vzduchu. Zápas se potom víceméně dohrával.

Kdybychom šli z první akce do vedení, mohlo to vypadat jinak, bohužel nejsme schopní ten první gól dát my, i když minimálně v domácím prostředí ty šance na to máme. Zápas rozhodly standardky, ve kterých jsme příliš měkcí a nechce se nám dohrávat souboje do konce. Vždycky se najde hráč, který se nechytne s hráčem nebo nedohraje souboj do konce, kdežto soupeři to v obou vápnech dohrávají. Kluci to v závěru nezabalili a snažili se plnit to, co se jim řeklo. Soupeři gratuluji k vítězství.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FC MAS Táborsko 0:5 (0:3)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:61)