FC Tempo Praha

U17: Remíza s Meteorem

13.4.2023 10:32   Petr Mathauser  

Oby týmy si vypracovaly hodně šancí, ale branky padly jen dvě.

Další zápas, který jsme mohli vyhrát, ale opět nás zklamala naše finální fáze. Nedaří se nám dávat branky a stojí nás to body, protože utkání s Meteorem nám nabídlo opravdu dostatek gólových příležitostí.

Na druhé straně nás hodně podržela defenziva a brankář Bašta, protože Meteor měl prakticky stejně tutovek jako my, ale ani jemu se je nedařilo proměňovat. Jako první se prosadili hosté a to paradoxně z akce, která by ve statistice xG nasbírala tak 0,01 bodů. Rohový kop střílený k tyči propadl přes dva hráče hostů a tři naše obránce a skončil až za bránou. Srovnali jsme ale hodně rychle, po centru Snížka z pravé strany si míč ve vápně našel Kliner a tečoval ho špičkou nohy chytře na zadní. To bylo, co se týče gólů, vše. První poločas skončil zaslouženě 1:1. Druhou polovinu si myslím, že jsme ji měli po fotbalové stránce lepší než Meteor, utkání to ale bylo hodně vyrovnané a kdyby kterýkoli z obou týmů proměňoval své šance, tak by drtivě vyhrál.

Je potřeba tým ale pochválit za to, že se snažil hrát konstruktivně. Naše vypracované šance byly fotbalové, často i po navazujících kombinací několika hráčů. Jen nám to tam ne a ne spadnout. Opět jsme předvedli týmový bojovný výkon, v každém zápase poctivě plníme herní principy, které chceme, aby se v utkání objevovaly. Takže jen tak dál.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Meteor Praha VIII 1:1 (1:1)