FC Tempo Praha

U12: Povedená odveta

19.5.2023 10:33   Jaroslav Teplan  

Tempáci oplatili klukům z Ústí nad Labem předchozí porážku. V zápase o postup ze II. třídy druhá parta porazila Loko Vltavín.

Ústí nad Labem
V předehrávaném kole jsme vyjížděli k prvnímu týmu v tabulce. Ústí nás na domácím hřišti porazilo 2:1, když jsme sehráli velmi smolný zápas s řadou neproměněných šancí. Takže jsme chtěli klukům z Ústí porážku oplatit.

Od začátku zápase se hrál hodně svižný zápas nahoru dolů, útok střídal útok a diváci se mohli bavit jednou zahozenou šancí za druhou. Nám se podařilo postupem času dostat do vedení 4:0, čemuž průběh hry tak úplně nevypovídal. Kluci z Ústí však zbraně nesložili a do konce druhé třetiny snížili na 4:3 a dostali se zpět do zápasu. Pro nás to byla velice cenná zkušenost z hlediska mentálního nastavení do třetí třetiny. Buď se sesypeme, budeme mít strach o výsledek nebo naopak budeme odvážnější a budeme chtít nějaké góly přidat. Nakonec díky pozorné obraně a rychlým protiútokům jsme čtyři góly přidali a odvezli si cenné vítězství s ještě cennějšími zkušenostmi.

Klukům z Ústí děkujeme za skvělou ofenzivní hru, za to, že zápas nevzdali a bojovali až do konce. Pro nás to byla skvělá lekce, že žádný zápas nemusí být ztracený a zároveň být mentálně odolný nebo solný, když se soupeř dostane do výsledkového kontaktu z našeho jasného vedení.

Loko Vltavín
Zápas o postup. V podstatě zápas neporažených týmů, kde rozhodují vzájemné zápasy. Kluci zápas zvládli skvěle, vyhráli 4:2. Po celou dobu jsme hráli aktivně, byli jsme na míči a zaslouženě jsme kráčeli pro vítězství. Děkujeme za pomoc i klukům z U13, kteří nám výrazně pomohli. 

Zápasy:

FK Ústí nad Labem - FC Tempo Praha 3:7 (:)