FC Tempo Praha

U19: Každý tým měl svůj poločas

7.8.2023 23:29   Petr Mathauser  

V souboji s Bohemkou vedli Tempáci o dva góly, nakonec ale brali jen bod.

Na úvod sezony nás čekal jeden z nejsilnějších soupeřů celé soutěže. Do zápasu jsme šli výborně přichystaní, vědeli jsme, jak chceme hrát a že máme za sebou výbornou přípravu, kterou chceme přetavit v úspěch hned v prvním kole.

U19: FC Tempo Praha - Bohemians Praha 1905 B 2:2 U19: FC Tempo Praha - Bohemians Praha 1905 B 2:2
První poločas jsme byli lepším týmem, hráče soupeře jsme včas dostupovali a nutili je k dlouhým míčům, které sbíral buď brankář Donadello nebo naši stopeři. Vytvořili jsme si také několik příležitostí, ale nic vážného. Až tedy do 13. minuty, kdy jsme po represinku získali míč, ten si vzal Moučka a z jedničky ho poslal na Schnappela, který zakončil chytře a potvrdil svou výbornou formu, kterou ukazoval v přípravě. O necelou půlhodinu později jsme se radovali podruhé. Tentokrát nám vyšel tlak na golmana soupeře, ten přihrál nepřesně a po ose Bojadžiev - Píša se míč dostal k Moučkovi. Ten se ve vápně s ničím nepáral a bombou navýšil na 2:0.

Do druhé části jsme chtěli navázat na výborný první poločas. Jenže místo toho, abychom proměnili tutovky a bylo to 4:0, tak jsme inkasovali z dohrané standardní situace a přestali jsme hrát. Druhý poločas měla víc ze hry Bohemka, přesto jsme si vytvořili několik nebezpečných situací, ale gól už jsme dokázat nedali. Naopak Bohemians udeřili ještě jednou a bylo to 2:2.

Naprosto zasloužený výsledek z pohledu toho, že každý tým měl "svůj" poločas. Na druhou stranu jsme měli rozhodně víc tutovek než soupeř, ale ukázalo se, že na finální fázi musíme hodně zapracovat. Viděli jsme však, že nastavením a chutí hrát a bojovat jsme na soutěž a náš cíl v ní připraveni. Ze zápasu si odnášíme spoustu pozitiv a věříme, že první výhra na sebe nenechá čekat.

Zápasy:

FC Tempo Praha - CU Bohemians Praha B 2:2 (2:0)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:73)