FC Tempo Praha

U19: Čtyři góly ve druhé půli

7.9.2023 9:20   Petr Mathauser  

Tempáci porazili Trutnov jednoznačně 6:2.

Ve třetím domácím utkání jsme přivítali Trutnov. Do utkání jsme chtěli vstoupit se sebevědomím a tak jsme se chtěli prezentovat i během celého zápasu. Bohužel se nám první polovinu právě tohle vůbec nedařilo. I přesto jsme se dostali do vedení, pak jsme ale soupeři dva góly prakticky darovali. Nakonec jsme ale do poločasu zvládli vyrovnat.

Rozhodně jsme nehráli špatně a už vůbec ne tak, abychom hráli 2:2. Jenže to, že jsme si nevěřili, nám nedovolovalo naplno ukázat, co v nás je. Do druhé půle byl tak úkol jasný - věřit si.

Najednou nastoupilo jiné družstvo, plné sebevědomí a chuti utkání otočit. I díky tomu jsme druhý poločas jasně opanovali a bylo to jen o tom, kolik branek dokážeme z obrovského tlaku vytěžit. Nakonec to byly čtyři, a na světelné tabuli tak po zápase svítilo konečných 6:2.

Konečně jsme ukázali, čeho jsme schopni, když si uvědomíme, jaké jsou naše kvality a přednosti. A to jsme opět spoustu šancí spálili. Stále si však myslím, že jsme ještě nepředvedli to nejlepší, co bychom mohli. Věříme, že předvedená hra z druhé půle bude kluky motivovat, aby v dalších utkáních v takovém nastavení šli už od začátku.

Zápasy:

FC Tempo Praha - MFK Trutnov 6:2 (2:2)