FC Tempo Praha

U12: S PFA a Vršovicemi

11.9.2023 23:43   Filip Kučera   Petr Ježek  

Na Slapech brali Tempáci alespoň bod, ve Vršovicích jasnou výhru.

PFA

Celý zápas o velkém dobývání soupeře, který hrál v sedmi hráčích ve vlastním vápně a jenom odkopával balony. Jak bývá v těchto zápasech, oni jednu střelu na bránu a z dorážky vedli 1:0. My jsme stále tlačili a zahazovali jednu šanci za druhou. Ve druhé třetině nebyla žádná změna, ale stále jsme byli lepší a drželi míč. Nakonec jsme zaslouženě vyrovnali, kdy z dálky vystřelil Vaněk a trochu se štěstím to zapadlo do branky. Pak po nesmyslné penaltě, kterou nikdo neviděl, se soupeř dostal zase do vedení. Na začátku třetí třetiny Povltavská potřetí vystřelila na bránu a vedůa 3:1. Kluky a Maky to i tak nesložilo a stále jsme chtěli hrát a drželi míč. Nakonec po střele Shaka a vzápětí Nettla jsme vyrovnali na konečných 3:3.

Určitě chci všechny pochválit za odpracovaný zápas. I tak se můžeme zlobit jenom na sebe, že neproměňujeme obrovské šance. Určitě musíme zařadit do tréninku hru do zaparkovaného autobusu ve vápně. Tyhle tři zápasy nám ukázaly, že hodně soupeřů proti nám bude takhle hrát.

Vršovice

Zápas jsem měli od začátku pod kontrolou. Vršovice se snažily hrát fotbal a hrozily hlavně z protiútoků, která naše obrana s brankářem ale často rychle zneškodnila. Čekal jsem, že kluci budou mít v soubojích s 2011 problémy, ale opak byl pravdou.

Ve druhé půli za stavu 0:6 jsme lehce vypustili nátlak a zápas vesměs dohrávali. Musím všechny dneska pochválit, i když je pořád na čem pracovat (hlavně na oslavách po zápase).

Zápasy:

Povltavská FA - FC Tempo Praha 3:3 (:)
SK Union Vršovice - FC Tempo Praha D 1:7 (0:6)