FC Tempo Praha

U12: Z Příbrami se třemi body

24.10.2023 23:02   Petr Ježek  

Tempáci zvítězili o jednu branku 3:2.

Příbram nás poslala na trávu, která nebyla v pěkné kondici a to asi ukazovalo, že věděli, že jsme fotbalovější a budeme chtít hrát fotbal. Už v kabině jsem kluky upozorňoval, že budou důrazní, hrát dlouhé míče a že se musíme zajišťovat. Bylo to přesně tak. Kluky a Maky musím pochválit, že pokyny plnili, až na pár momentů, do puntíku a to byl klíč k úspěchu.

Byli jsme lepší na míči a lépe kombinovali. Skvěle nám fungovala stoperská dvojice Kendra a Novák, kteří skvěle spolupracovali a vyváželi míče. Na gól se čekalo až do 70. minuty, kdy skvěle Čtvrtecka otočil hru na Chomáta, který se kličkou uvolnil na střed a nekompromisně zakončil. Stejný hráč během pár minut nachytal špatně postaveného golmana a zvýšil na 0:2. Dotřetice výborně otočená hra od Zemana na Nettla a vedli jsme 0:3.

Příbram pak dala gól hezkou střelou z dálky na 1:3. My jsme pokračovali kvalitně odzadu a hrozili jsme dál i v ofenzivě. Vstřelili jsme další gól, ale nebyl uznaný pro ofsajd. Asi třicet vteřin před koncem soupeř snížil zase z dálky na konečných 2:3.

Chci poděkovat všem hráčů za super výkon a hlavně chci poděkovat třem hráčům z U11(Kendra, Zeman a Chomát), kteří nám rozhodně pomohli. Byl to od nich skvělý výkon. Jen tak dál, kluci!

Zápasy:

1.FK Příbram - FC Tempo Praha 2:3 (:)