FC Tempo Praha

U13: S Táborskem a Duklou

1.11.2023 23:08   Jaroslav Teplan  

V divizi i přeboru si Tempáci připsali vysoká vítězství.

Táborsko
Po třech dnech volna jsme se sešli na zápas s Táborskem. První třetina z naší strany byla strašidelná - bez aktivity, lehké ztráty míčů (špatné zpracování, vedení míče do hráčů, a přihrávky převážně soupeři na nohu). No hrůza. Přesto jsme se dostali do vedení 3:0, když jsme třikrát udeřili ze standardních situací. Soupeř však zaslouženě do konce třetiny snížil na 3:2 a bylo pořád o co hrát.

Pokud bychom pokračovali v daném výkonu, tak by bylo pouze otázkou času, kdy soupeř výsledek otočí. Ve druhé třetině jsme hru výrazně zpřesnili, ale stále se nám nedařilo být úspěšnější v soubojových situacích, přesto nám to stačilo na to, abychom navýšili náš náskok. Ve třetí třetině soupeř nic nevzdával, byl aktivní, ale výsledek pouze korigoval. Soupeři děkujeme za fér hru. Sympatické bylo, že se neustále snažil hrát a mohli jsme z jeho strany vidět řadu skvělých věcí. Z naší strany spíše převládá zklamání, že nejsme schopni zápasy odehrát ve větší intenzitě a pozornosti. Častokrát ze hry vypadáváme a soupeři toho častokrát využívají.

Dukla
V přeborovém utkání jsme předvedli kvalitní výkon. Hodně jsme byli na míči a vytvářeli si řadu šancí. Bohužel jsme jich řadu neproměnili díky skvělému výkonu hostujícího brankáře a našemu klasickému nemohoucnému zakončení. Soupeř nás velice zlobil v rychlých protiútocích, což je pro náš růst směrem do defenzivy velice důležitý faktor. Soupeři děkujeme za kvalitní zápas a těšíme na další vzájemnou konfrontaci.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FC Táborsko 12:4 (:)
FC Tempo Praha C - FK Dukla Praha C 7:2 (2:2)