FC Tempo Praha

U13: Domácí porážka s Pískem

27.3.2024 22:49   redakce  

Hodnocení a pocity samotných hráčů po prohraném zápase s Pískem.

U13: FC Tempo Praha - FC Písek U13: FC Tempo Praha - FC Písek
Zápas byl náročný na psychiku, byli jsme takoví nervózní. Hodně nás dohrávali, faulovali, byl to hodně těžký zápas a k tomu měli velkého silného a rychlého střeďáka, na kterého jsem hrál celý zápas. Pozitiva byly náběhy a dobré individuální věci. Negativa - dostávali jsme góly z laciných chyb, tak to byl dnešní zápas.

Týmové negativum: na konci jsme nebyli nastavení hlavou a hádali jsme se, dělali jsme zbytečné chyby a z toho jsme dostávali góly.

Pozitivum: Na začátku jsme byli dobře nastavení na zápas.

Týmový výkon: v první třetině v prvních deseti minutách jsme hráli dobře, dali jsme dva góly. Po konci první třetiny se to zlomilo a dali nám dva góly. Ve druhé třetině jsme přestali hrát. Dobře hráli Erik, Weissič, ještě jsme nebyli důrazní, vymýšleli jsme blbosti, pozitiva byla, že jsme hodně stříleli a dobře jsme kombinovali, měli jsme hezké přihrávky a jak říkám, hodně jsme se cpali do střel. Ve třetí třetině jsme dali hodně gólů a chtěli jsme to dorovnat, ale dostali jsme asi čtyři blbé góly a na konci se projevila na nás únava.

Pozitivní bylo, že jsme to nevzdali a snažili jsme se otočit výsledek. Negativní bylo, že místo toho, abychom se povzbudili a řekli, co bylo špatně, tak jsme se naopak hádali, malý nedůraz.

Pozitiva týmové: Dobrý vsup do zápasu. Negativa týmové: Byli jsme zbrklí.

Z dnešního výkonu hodnotím negativně, že jsem byl občas až moc dlouho na míči a přidržoval jsem ho a pozitivně hodnotím, že jsem uměl spoluhráče pochválit a povzbudit a dával jsem dobrý a rychlý přihrávky do ulice, že jsem byl aktivní a chtěl jsem pořád balon.

K dnešnímu zápasu týmové hledisko malá nabídka zeshora, takže kvůli tomu předržený balóny a oni nás dotlačili. Docela jsme mluvili na sebe, skvělý vstup do zápasu.

Ze začátku jsme na ně vlítli a dali jsme jim pár gólů. Ke konci první třetiny jsme ubrali trochu na tempu a na začátku druhé půle i vyrovnali. Pak jsme se přestali soustředit a dělali jsme chyby, které nás stály inkasované góly, pak už jsme třetí třetinu jen dotahovali. Soupeř celý zápas hrál tvrdě a dobře bránil, ale když jsme dávali míč rychle od nohy, tak neměli šanci. To je tak vše, co bych k tomu řekl.

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:21)